Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Calda
- 150 g açúcar
- 100 g água
- 120 g rum
Bolo
- 200 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 4 ovos
- 250 g farinha tipo 55
- 20 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 80 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
Chantilly
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 4 - 5 gotas de sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g açúcar em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1923 kJ / 459.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 359 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atum em molho de tomate com Arroz e Doce de pêssego
Žádné hodnocení
Bombons recheados com mousse de creme de whisky
Žádné hodnocení
Menu: Bacalhau fresco com amêijoas e batata-doce assada e Pera com chocolate
Žádné hodnocení
Brioche
Žádné hodnocení
Tortilha espiralizada - TM6
35min
Xarope de erva-príncipe e gengibre
1h
Feijoada tradicional
13h 25min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Guirlache Nougat
1 Std. 30 Min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1 Std. 40 Min
Bolachas de chocolate negro recheadas com creme de chocolate branco
5 Std. 50 Min
Rissóis de atum
2 Std.