
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g beterraba cozida
- 3 ovos
- 400 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 700 g
- Kalorie
- 239 kcal / 0 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mochis de maracujá
15hod.
Tempero de pimenta e limão
1hod. 30min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3hod. 20min
Maionese
5min
Sal de salva e lima
24hod.
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Queijo mascarpone - TM5
20hod. 30min
Chutney de manga
1hod. 20min
Caldo de carne
45min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1hod.
Molho pesto
5min
Pesto de espinafres e amêndoa
5min