Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g beterraba cozida
- 3 ovos
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 700 g
- Kalorie
- 0 kJ / 239 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
50min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1óra 45p
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1óra
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30 min
Rebuçados de ricota com molho de tomate e ervilhas
40 min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1óra
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Massa de salsa
20 min
Massa Quebrada
5 min
Muffins de espinafres e feta
30min
Gnocchi recheados
1h 20min
Técnica Placas de lasanha
30min