Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oz Parmesan cheese
- 2 oz Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 large shrimp, raw, peeled, deveined
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
Sauce
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz Roma tomatoes, cut into wedges
- 4 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 29 oz water, divided
- 9 oz whole milk, divided
- 3 ½ oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt
- non-stick cooking spray
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 9 oz arugula, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 649.4 kJ / 155.2 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 430.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic Farro
35 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Žádné hodnocení
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Dutch Baby Pancake
20 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Eggplant Stacks
1h 35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min