Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero
- 1 arancia, solo la scorza (senza la parte bianca)
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 4 uova
- 260 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di burro, molto morbido (in pomata) + q.b.
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 75 g di scorza di arancia candita a tocchetti
- 20 mandorle pelate
- 20 g di granella di zucchero
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1289.9 kJ / 308.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 90.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Pagnotta rustica
3h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Crostata di pere e noci
1h 30 min
Plumcake all'arancia
1 Std.
Crostata ai cachi freschi
1 Std.
Ciambella ACE
1h 30 min
Torta soffice alle albicocche
1 Std.
Torta amaretti e mela
2 Std.
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 Std.
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min