
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di strutto
- 150 g di acqua
- 3 g di pepe nero macinato
- 5 g di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di pesto al basilico
-
½
cucchiaino di erbe aromatiche della Provenza secche
nebo ½ cucchiaino di erbe aromatiche miste secche secche - 5 g di paprika dolce
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 - 3 g di peperoncino rosso secco in fiocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 45.5 kcal / 190.4 kJ
- Protein
- 1.2 g
- Tuk
- 1.4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 60.5 mg
Alternativní recepty
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25hod.
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1hod.
Japanese Cheese Tart
1hod. 55min
Pane al pomodoro
16hod.
Pane ripieno Margherita
3hod. 15min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1hod. 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2hod. 30min
Torrone di Montélimar
3hod. 30min
Impasto per pane veloce
45min
Pinsa romana alla carbonara
4hod.
Danubio salato
3hod.
Pane all'acqua
4hod.