Pane alle patate senza glutine

Pane alle patate senza glutine

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
10 fette

Suroviny

  • 900 g di acqua
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
  • 150 g di latte
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 5 g di zucchero
  • 450 g di farina senza glutine
  • 50 g di amido di tapioca
  • 25 g di farina di quinoa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (volitelně) neri

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 497.9 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 1032 kJ / 246 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 47.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...