Pane alle patate senza glutine

Pane alle patate senza glutine

Žádné hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 30min
10 fette

Suroviny

  • di acqua
    900 g
  • di patate pelate e a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di latte
    150 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    30 g
  • di zucchero
    5 g
  • di farina senza glutine
    450 g
  • di amido di tapioca
    50 g
  • di farina di quinoa
    25 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di semi di sesamo (volitelně) neri
    1 cucchiaio

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 246 kcal / 1032 kJ
Protein 3.9 g
Tuk 2.9 g
Sacharidy 47.9 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sodík 497.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...