Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g wortelen, in stukken gesneden
- 40 g sjalotten
- 1 knoflookteentje
- 800 g konijnenrug
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 250 g gedroogde pruimen, ontpit
- 300 g appels, zuur, gesneden in blokjes (3 cm)
- 20 g olijfolie
- 2 - 3 snuifjes zout, naar wens
- 3 snuifjes gemalen peper, naar wens
- 30 g droge witte wijn
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 900 g water
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 350 g ei pasta, vers, type tagliatelle
- 50 g gedroogde pruimen, opzij gezet
- 10 g maïszetmeel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3649 kJ / 869 kcal
- Protein
- 49.5 g
- Sacharidy
- 87.8 g
- Tuk
- 33.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Met frambozen doordrenkte azijn
Žádné hodnocení
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Honingraat
1h 30 min