
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 takjes verse peterselie afgeplukt
- 2 uien gehalveerd (80 g)
- 1 knoflookteentje
- 750 g water
- 800 g bloemige aardappelen in plakjes
- 1 tl zout
- 500 g spruitjes gehalveerd
- 20 g boter zacht, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 100 g ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)
- 3 el olie
- 1 roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 200 g melk
- 80 g boter zacht, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 738 kcal / 3090 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 52 g
- Sacharidy
- 58 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 842 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode kool met appel
1hod. 10min
Bolognesesaus
1hod. 15min
Russische salade
Žádné hodnocení
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Mosselen met frietjes
45min
Koninginnenhapje
55min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13hod.
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1hod. 10min
Butternut en gembersoep
35min
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení