Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 takjes verse peterselie, afgeplukt
- 2 uien, gehalveerd (80 g)
- 1 knoflookteentje
- 750 g water
- 800 g bloemige aardappelen, in plakjes
- 1 tl zout
- 500 g spruitjes, gehalveerd
- 20 g boter, zacht, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 100 g ontbijtspek, gezouten, in reepjes (2 cm)
- 3 el olie
- 1 roodlof, langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 200 g melk
- 80 g boter zacht, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3090 kJ / 738 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 842 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Pruimenjam
Brak ocen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 godz.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min