Kompatibilní verze
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Banana ice cream
- 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp cocoa powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp xanthan gum
- ½ tsp sea salt
Corn husk stock
- 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
Bread praline
- 30 g sourdough bread
- 2 tsp unsalted butter
Corn spun toffee
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 50 g vinegar
- 1000 g water
Assembly
- sea salt flakes, to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2190.1 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 100.7 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 311.4 mg
Alternativní recepty
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1j 55 menit
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Chinese-style chicken
25 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Celery leaf gremolata
5 min
Quick fruit sorbet (TM6)
10 min
Fruity dream (TM6)
10 min