Zařízení & příslušenství
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Příprava 20min.
Celkový 11hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
311.4 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
7.6 g
Sacharidy
100.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Basic cheesecake
10 Std.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Quick béchamel sauce
15 Min
Lemonade scones
25 Min
Hollandaise
15 Min