Zařízení & příslušenství
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Příprava 20min.
Celkový 11hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
311.4 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
7.6 g
Sacharidy
100.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Little mug gingerbread houses
5hod. 30min.
Spaghetti carbonara (TM7)
40min.
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1hod.
Spiralized spicy pickled carrots
Žádné hodnocení
No waste vegetable stock concentrate
25min.
Mushroom risotto
30min.
Peanut brittle
1hod. 30min.
Pot-set plain yoghurt
12hod.
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1hod.
Homemade toasted muesli
30min.
Mini bacon and vegetable frittatas
35min.
Natural yoghurt (Varoma method)
13hod.