Zařízení & příslušenství
Traditional French chocolate canelé
Příprava 10min.
Celkový 49hod.
12 portions
Suroviny
-
vanilla pod1
-
milk500 g
-
dark rum30 g
-
vegetable oil10 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour90 g
-
Dutch cocoa powder30 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
butter melted, to brush
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
33.9 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
639.7 kJ /
152.9 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
26.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min.
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51hod. 35min.
Traditional Mooncake
2hod. 15min.
Madurese chicken satay
1hod. 30min.
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1hod.
Dashi - Japanese stock
45min.
Hojicha Canelé
1hod. 20min.
Black forest cake
5hod.
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3hod. 15min.
Steamed Siew Mai
5hod.
Mother sourdough starter
108hod. 20min.