
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vanilla pod
- 500 g milk
- 30 g dark rum
- 10 g vegetable oil
- 200 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 30 g Dutch cocoa powder
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- butter melted, to brush
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 152.9 kcal / 639.7 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 33.9 mg
Alternativní recepty
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Pistachio cream madeleines
24hod. 35min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49hod. 5min
White chocolate and pistachio madeleines
4hod. 35min
Edna's lemon curd teacake
40min
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Chocolate and strawberry domes
51hod.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49hod. 5min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2hod. 25min
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min