Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vanilla pod
- 500 g milk
- 30 g dark rum
- 10 g vegetable oil
- 200 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 30 g Dutch cocoa powder
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- butter, melted, to brush
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 639.7 kJ / 152.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 33.9 mg
Alternativní recepty
Molten chocolate cake
45 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Better banana cake
45 Min