
Zařízení & příslušenství
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Příprava 10min
Celkový 1hod. 20min
6 portions
Suroviny
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
291.9 kcal /
1221.3 kJ
Protein
9.6 g
Tuk
12.3 g
Sacharidy
37.2 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sodík
695.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Tray bakes in cast iron
20 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland