Zařízení & příslušenství
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
695.1 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
37.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tray bakes in cast iron
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Paloma
5min.
Tempura vegetables
30min.
Caprese Frittata
30min.
Egg and bacon breakfast baguettes
25min.
Zoodles with Bolognese Sauce
40min.
Creamy potato mash
30min.
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Boiled Eggs
20min.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min.
Creamy spinach salmon with couscous
20min.
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min.