Roast potatoes with gremolata (peeler)

Roast potatoes with gremolata (peeler)

4.6 7 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 20min
6 portions

Suroviny

Potatoes
  • floury potatoes red and blue varieties
    1200 g
  • olive oil plus 3 tbsp to roast
    2 tsp
  • water plus extra to parboil
    1200 g
  • sea salt plus extra to season
    1 ½ tsp
  • fresh rosemary
    3 sprigs
Parmesan gremolata
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    90 g
  • garlic cloves
    1 ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • lemons peel only, no white pith
    1 ½

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 291.9 kcal / 1221.3 kJ
Protein 9.6 g
Tuk 12.3 g
Sacharidy 37.2 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sodík 695.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...