Roast potatoes with gremolata (peeler)

Roast potatoes with gremolata (peeler)

4.7 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions

Suroviny

Potatoes
  • floury potatoes red and blue varieties
    1200 g
  • olive oil plus 3 tbsp to roast
    2 tsp
  • water plus extra to parboil
    1200 g
  • sea salt plus extra to season
    1 ½ tsp
  • fresh rosemary
    3 sprigs
Parmesan gremolata
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    90 g
  • garlic cloves
    1 ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • lemons peel only, no white pith
    1 ½

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 695.1 mg
Protein 9.6 g
Kalorie 1221.3 kJ / 291.9 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 37.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...