Zařízení & příslušenství
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
695.1 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
37.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tray bakes in cast iron
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9hod.
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min.
Leek and cheese tart
1hod. 15min.
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min.
Set and forget rice pudding
1hod. 10min.
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min.
Salt-free arrabbiata sauce
25min.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min.
No fail mash potato
20min.
Traditional Kaiser rolls
26hod. 35min.
Tomato and onion gravy (South African)
25min.
Portuguese bread
3hod. 30min.