Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De dag ervoor
- 380 g rode wijn, (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon, gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees, van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje, platgedrukt
- 1 wortel, in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui, doormidden gesneden
- 35 g sjalotten, doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek, in reepjes gesneden
- 200 g tomaten, coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 4 wortelen, gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1741 kJ / 411.2 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 721.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vislasagne met courgette
1 Std.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Žádné hodnocení
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Rauwe chocolade bietencake
Žádné hodnocení
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min