Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De dag ervoor
- 380 g rode wijn, (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon, gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees, van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje, platgedrukt
- 1 wortel, in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui, doormidden gesneden
- 35 g sjalotten, doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek, in reepjes gesneden
- 200 g tomaten, coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 4 wortelen, gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1741 kJ / 411.2 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 721.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Pisco sour
10 Min
Tostadas met kip
40 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min