
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De dag ervoor
- 380 g rode wijn (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje platgedrukt
- 1 wortel in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui doormidden gesneden
- 35 g sjalotten doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek in reepjes gesneden
- 200 g tomaten coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn alleen de naaldjes
- 4 wortelen gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 411.2 kcal / 1741 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 721.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Italiaanse brunch
1hod. 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zomerse pastasalade
30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1hod. 40min
Spaghetti carbonara
30min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min