
Kompatibilní verze
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers in stukken gesneden
- 30 g lente-ui in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola in stukken gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 615.5 kcal / 2575.1 kJ
- Protein
- 23.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Sacharidy
- 83.5 g
- Vláknina
- 11 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Sodík
- 1251.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugees brood (Pão de água)
Žádné hodnocení
Aromatische kipcurry
1hod.
Hummus
5min
Kimchi kaasdip
Žádné hodnocení
Naan (Hindoe brood)
2hod.
Ovenburger
1hod. 45min
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Gegrilde octopus met aardappelen
2hod. 45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1hod.
Crème anglaise
15min
Matzeballen
Žádné hodnocení