Kompatibilní verze
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers, in stukken gesneden
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen, gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak, gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui, gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola, in stukken gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 83.5 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1251.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Gekruide lamstaart
40 min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min