Zařízení & příslušenství
Glutenvrije quiche Lorraine
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 sneetjes
Suroviny
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 sneetje
Sodík
575.7 mg
Protein
9.5 g
Kalorie
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Tuk
24.8 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
12.3 g
Sacharidy
14.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenvrij bakken
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Advocaat
10min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h