
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 50 g Gruyère kaas in stukken gesneden
- 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
- 100 g glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien
- 50 g maïszetmeel
- 50 g koud water
- 1 tl zout
Vulling
- 150 g spek in blokjes
- 4 eieren
- 50 g melk
- 100 g room, min. 30% vet
- ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 315.5 kcal / 1320.2 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Sodík
- 575.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Scandinavische hamburger
4hod. 10min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod. 10min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Brood van gierstmeel
2hod. 35min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9hod. 15min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení