Glutenvrije quiche Lorraine
TM6 TM5 TM31

Glutenvrije quiche Lorraine

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Deeg

  • 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
  • 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
  • 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
  • 50 g maïszetmeel
  • 50 g koud water
  • 1 tl zout

Vulling

  • 150 g spek, in blokjes
  • 4 eieren
  • 50 g melk
  • 100 g room, min. 30% vet
  • ¼ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper

Nutriční hodnoty
na 1 sneetje
Kalorie
1320.2 kJ / 315.5 kcal
Protein
9.5 g
Sacharidy
14.7 g
Tuk
24.8 g
Nasycený tuk
12.3 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
575.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty