Glutenvrije quiche Lorraine

Glutenvrije quiche Lorraine

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 sneetjes

Suroviny

Deeg
  • Gruyère kaas in stukken gesneden
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
    75 g
  • glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien
    100 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • koud water
    50 g
  • zout
    1 tl
Vulling
  • spek in blokjes
    150 g
  • eieren
    4
  • melk
    50 g
  • room, min. 30% vet
    100 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 sneetje

Sodík 575.7 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Tuk 24.8 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 14.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...