Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
- 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
- 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g maïszetmeel
- 50 g koud water
- 1 tl zout
Vulling
- 150 g spek, in blokjes
- 4 eieren
- 50 g melk
- 100 g room, min. 30% vet
- ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 575.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Nessuna valutazione
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nessuna valutazione
Kikkererwten shoarma salade bowl
Nessuna valutazione
Mango, banaan en bosbessenpuree
Nessuna valutazione
Tunesische Chorba
45 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Vegetarisch medaillon
Nessuna valutazione
Napoleon hoedjes
Nessuna valutazione
Gnocchi Tricolore
35 min
Soefganiots
2h
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min