Zařízení & příslušenství
番茄牛肉粥
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
姜 切丝2 片
-
牛肉肉糜200 克
-
番茄 切块300 克
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
盐5 克
-
水1000 克
-
大米150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
655.8 mg
Protein
12 g
Kalorie
1252.6 kJ /
299.4 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
养生粥品
10 recepty/-ů
Čína
Čína