Kompatibilní verze
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Compoziție
- 200 g făină de hrișcă
- 300 g lapte
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 linguriță sare
- 250 g apă
- 40 g unt sărat
Umplutură
- 20 g unt nesărat
- 3 mere, descojite, fără cotor, tăiate în 8 bucăți
- 12 scoici Saint Jacques
-
15
g brandy
nebo 15 g Calvados - 150 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 85 g cârnat de porc afumat, tăiat bucăți plus 6 felii subțiri (andouille sau cabanos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1943 kJ / 463 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 24.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mocktail Galapagos
Žádné hodnocení
Sorbet de litchi cu vodcă
Žádné hodnocení
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Žádné hodnocení
Miso cu vinete sous-vide
Žádné hodnocení
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Žádné hodnocení
Unt Café de Paris
Žádné hodnocení
Kutia
24 Std. 50 Min
Struffoli (Italia)
Žádné hodnocení
Gin Fizz
5min
Salsa verde
10min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Mojito
5min