Zařízení & příslušenství
红咖喱冷汤
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
红甜椒 去籽,切片400 克
-
番茄 切块200 克
-
新鲜红辣椒 (volitelně) 去籽,切段1 支
-
洋葱 切块80 克
-
姜 切片20 - 30 克
-
新鲜香茅 切碎1 根
-
蒜头2 瓣
-
50 克 红咖喱酱油咖喱50 克
-
鲜榨青柠汁20 克
-
椰浆400 克
-
芝麻油20 克
-
米醋30 克
-
生抽30 克
-
红糖30 克
-
白胡椒粉2 - 3 小撮
-
西葫芦 洗净沥干,切细丝1 根
-
新鲜香菜叶 装饰用
-
咸味熟花生 装饰用
-
青柠 切片,装饰用
-
椰浆适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
563.4 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
1489.8 kJ /
356.1 kcal
Tuk
16.9 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
10.2 g
Sacharidy
48.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏季开胃菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
排骨炖酸菜
40min.
卤煮火烧
2hod. 10min.
酸菜鸭血炖豆腐
35min.
羊肉片汤
40min.
面疙瘩汤
30min.
萝卜炖牛肉
2hod. 25min.
东北乱炖
50min.
炒肝
1hod. 35min.
白菜豆腐汤
35min.
贵州酸汤火锅汤料
Žádné hodnocení
牛肉饺子汤
Žádné hodnocení
火腿鸡豆花
Žádné hodnocení