Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 calamari di media misura, puliti ed eviscerati
- 2 pomodori secchi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 gamberoni giganti freschi, puliti
- 20 g di vino bianco
- 1560 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di cous cous precotto
- 10 g di pangrattato
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1307.5 kJ / 312.5 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 612.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1u.
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1u.
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1u.
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5 godz. 30 min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4 godz. 40 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
50min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min