Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 calamari di media misura, puliti ed eviscerati
- 2 pomodori secchi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 gamberoni giganti freschi, puliti
- 20 g di vino bianco
- 1560 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di cous cous precotto
- 10 g di pangrattato
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1307.5 kJ / 312.5 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 612.4 mg
Alternativní recepty
Sgombro con contorno di verdure
30min
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 godz. 30 min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2h 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Pepata di cozze
45min
Bignè salati con mousse di salmone
25h 30min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Ossibuchi ai funghi
3 godz. 30 min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.