
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 calamari di media misura puliti ed eviscerati
- 2 pomodori secchi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 gamberoni giganti freschi puliti
- 20 g di vino bianco
- 1560 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di cous cous precotto
- 10 g di pangrattato
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 312.5 kcal / 1307.5 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 17.1 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 612.4 mg
Alternativní recepty
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1hod.
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2hod.
Lasagne zucca e salsiccia
2hod.
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1hod. 40min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1hod. 5min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1hod.
Polpettone zucca e spinaci
1hod. 15min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2hod. 30min
Polpette in bianco con purè di castagne
1hod. 20min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1hod.
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1hod.