Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa

Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa

4.0 1 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di carne trita d'agnello
    400 g
  • di cipolla in quarti
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di melanzane a cubetti (3 cm)
    220 g
  • di cannella in polvere
    ½ cucchiaino
  • di mix di spezie alla cannella
    1 cucchiaino
  • di cumino in polvere
    1 cucchiaino
  • di curcuma in polvere
    1 cucchiaino
  • di concentrato di pomodoro
    50 g
  • di uvetta sultanina
    50 g
  • di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
    1 cucchiaino
  • di acqua
    250 g
  • di chicchi di quinoa sciacquati
    200 g

Nutriční hodnoty na 160 g

Kalorie 263 kcal / 1105 kJ
Protein 16 g
Tuk 10 g
Sacharidy 25 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sodík 0.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...