Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa BBQ
- 55 g di zucchero grezzo di canna
- 250 g di ketchup
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 1 ½ cucchiaino di salsa di senape
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 5 - 6 gocce di Tabasco, a piacere
- 10 g di fumo liquido (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 500 g di petto di pollo senza pelle
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2176.5 kJ / 520.3 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 58.4 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1950.8 mg
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Barchette feta e bietole
2h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Costine di maiale in salsa barbecue
35 Min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40 Min
Uova alla triestina
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.