
Kompatibilní verze
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di pesce spada (150 g ciascuno circa)
- 200 g di pomodorini a metà
- 120 g di peperone a dadini
- 60 g di olive denocciolate (a piacere nere o verdi)
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di patata pelata e a cubetti
- 400 g di fave fresche
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 485.3 kcal / 2030 kJ
- Protein
- 34.1 g
- Tuk
- 31.1 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 178.2 mg
Alternativní recepty
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1hod.
Crema ai pomodori arrostiti
1hod. 30min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1hod.
Funghi champignon ripieni di zucca
1hod.
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2hod.
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1hod.
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1hod.