Kompatibilní verze
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di pesce spada (150 g ciascuno circa)
- 200 g di pomodorini, a metà
- 120 g di peperone, a dadini
- 60 g di olive denocciolate (a piacere nere o verdi)
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di patata, pelata e a cubetti
- 400 g di fave fresche
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2030 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 31.1 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 178.2 mg
Alternativní recepty
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Vellutata di spinaci e topinambur, salmone alle erbe e limone, carote al timo
1 Std. 30 Min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min