Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2621 kJ / 626 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 2002.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sushi wrap
1 Std.
Dorada asada con ajo y perejil
25 min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 min
Bacalao con puré de guisantes
30 min
Huevos de color naranja
1 Std.
Salmonetes con crema de espárragos y limonada de lombarda
40 Min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1 Std.
Salmón especiado con patatas
1 Std.
Tortilla vaga de pulpo
30 min
Tosta de champiñones, gulas y gambas al ajillo
15 min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 Std. 30 Min
Crema de gambones
45 Min