Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 1 - 2 guindillas secas
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 150 g de beicon en tiras de 5 mm
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 - 600 g de pulpo cocido (4 patas)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado, para decorar
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 8 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2621 kJ / 626 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 27.3 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 2002.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Carpaccio de champiñones
25min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1h 30min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Rulos de salmón
1h 35min
Rollitos de pepino con ensalada de huevo y salmón ahumado
40min
Hamburguesas muñeco de nieve
1h 10min
Tosta de setas al vino de Madeira
30 min
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30 min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 min
Revolconas con pulpo
45 min
Huevos al horno sobre espirales de verduras
1 godz.