Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni

Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni

3.5 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Contorno di peperoni
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
  • 500 g di acqua
  • 600 g di peperoni rossi senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
  • 3 - 4 pizzichi di sale
  • 50 - 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 8 filetti di sgombro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 956.5 mg
Protein 49 g
Kalorie 2788 kJ / 666.3 kcal
Tuk 49 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 7.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...