Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Contorno di peperoni
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 600 g di peperoni rossi, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 filetti di sgombro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2788 kJ / 666.3 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 956.5 mg
Alternativní recepty
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Insalata di polpo mediterranea
4hod.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min