Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

4.4 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
  • sale q.b. per insaporire
  • 80 g di pancetta affumicata a fette
  • 30 g di burro
  • 70 g di Whisky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 388.7 mg
Protein 41 g
Kalorie 1582.8 kJ / 378.3 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 0.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...