Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 388.7 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Finte cosce di pollo con salsa piccante
1h 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1 godz. 40 min
Salmone con pesto di cedro
30 Min
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
Žádné hodnocení
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 godz. 40 min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 godz. 20 min
Manzo insaporito con asparagi
30 Min
Involtini di pollo e porri
55 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min