
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 378.3 kcal / 1582.8 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Sodík
- 388.7 mg
Alternativní recepty
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1hod. 30min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2hod. 20min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2hod.
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2hod.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1hod.
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1hod. 15min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3hod. 30min
Burrito di carne
1hod. 30min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2hod. 30min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30min
Roastbeef Sottovuoto
5hod. 30min