Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 388.7 mg
Alternativní recepty
Crema di zucca sottovuoto
1 Std.
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Braciole di maiale alla coreana con riso piccante e pak choi
1 Std. 5 Min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 Min
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2 Std. 30 Min
Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi
1 Std.
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 Min
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 Std. 30 Min
Ratatouille galette (TM6)
1 Std. 30 Min