Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 388.7 mg
Alternativní recepty
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 godz. 30 min
Rosa di Parma
1 Std. 10 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Cheesecake al torroncino
4h 30 min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Polpettone del Ringraziamento
1h 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40 min