Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

4.2 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
8 portions

Suroviny

  • 1 pâte feuilletée
  • 1 jaune d'œuf dilué avec 1 c. à soupe d’eau
  • 20 g de noisettes en poudre
  • 95 g de parmesan râpé
  • 100 g de lait
  • 3 branches de thym frais effeuillées
  • 2 g d'agar-agar
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 1 poireau coupé en tronçons
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 50 g de vin blanc
  • 70 g de bouillon de légumes
  • 8 noisettes concassées

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 0 mg
Protein 9 g
Kalorie 1386 kJ / 333 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...