Kompatibilní verze
Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte feuilletée
- 1 jaune d'œuf, dilué avec 1 c. à soupe d’eau
- 20 g de noisettes en poudre
- 95 g de parmesan râpé
- 100 g de lait
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 2 g d'agar-agar
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 poireau, coupé en tronçons
- 40 g de beurre, en morceaux
- 50 g de vin blanc
- 70 g de bouillon de légumes
- 8 noisettes, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 333 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Confiture de kakis
1 godz. 20 min
Nuggets de poulet et dip au parmesan
30min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Gnocchis farcis à la mozzarella, crème de parmesan truffée
1 godz. 20 min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14 Std.
Sandwichs de spaghetti légumes
1h
Fraisier
15h
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 godz. 30 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Verrines légères betterave et fromage à tartiner
5min
Chantilly
5min