Pannacotta de Pâques

4.0 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

Les coques en chocolat
  • 400 g de chocolat noir en morceaux
La pannacotta à la vanille
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de lait
  • 60 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille
Le coulis de mangue
  • 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
  • 25 g de jus de citron vert
  • 20 g d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 53.9 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 2019.3 kJ / 482.6 kcal
Tuk 34.6 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 20.8 g
Sacharidy 38.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...