
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 277.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta façon cappuccino
4hod. 30min
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Crème dessert à la vanille
1hod. 25min
Chocolat liégeois
12hod. 15min
Coupe des îles
10hod. 30min
Crème dessert citron et menthe
2hod. 12min
Crème dessert aux speculoos
6hod. 20min
Minitiramisus aux speculoos
3hod. 20min
Crème dessert aux deux saveurs
1hod. 15min
Flan sans pâte
6hod.
Riz au lait
1hod.
Crème dessert au chocolat
25min