Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 277.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Samoussas au fromage
30 min
Chocolat liégeois
4h 30min
Rolls au chocolat et caramel
2 Std. 10 Min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10min
Crème dessert au gianduja
4 godz. 15 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Préfou à l'ail
3h 10min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h