Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 277.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
Ananas fraise melba
30 Min
Merveilleux tout choco
2 godz. 5 min
Trifle aux fraises
15 Min
Croustillants à la noisette
45 Min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2 Std. 45 Min
Palets bretons à la coco
45 Min
Cocktail cidre de pomme
50min
Poire Belle-Hélène
10 Std.
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40 Min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 Std.