Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en mitades
- 80 g de dátiles sin hueso en mitades
- 180 g de leche (y algo más para pincelar)
- 180 g de agua
- 30 g de miel
- 20 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de cardamomo molido
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de mantequilla, para engrasar
- 1 huevo
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 31.1 mg
Alternativní recepty
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Triángulos de bretzel
3h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23hod.
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Bizcocho Streusel
2 Std.
Tostas de pan de albahaca, queso a las hierbas con piñones y aceite de limón
1h 50min
Pan de agua
3h
Bizcocho de aceite de oliva
40min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h