Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada de albaricoque con jengibre
1h
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Mermelada de mandarina
35min
Dulce de membrillo casero
7h
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12h 40min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2h 5min
Peras en almíbar
1h 40min
Peras al vino tinto
3h 20min