
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 tiras de piel de naranja
- 100 g de vino de Oporto
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 631 kcal / 2645 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 116 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Melocotones asados y merengue
40min
Compota a la antigua
2hod. 30min
Peras en almíbar
1hod. 40min
Castañas en almíbar
2hod.
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12hod. 40min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1hod. 40min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50min
Peras al vino tinto
3hod. 20min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Dulce de membrillo casero
7hod.