Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras en almíbar
1h 40min
Tartaletas de almendra con crema de naranja
2h
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Peras con salsa de chocolate
1 godz. 45 min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2 Std. 5 Min
Vasitos de tarta de sidra
3h
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 min
Manzanas con sabayón de sidra
40 min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min