Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney de cebolla roja caramelizada
24hod.
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min
Peras al vino dulce con sabayón
30p
Helado de vino con arándanos
9 godz. 30 min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15p
Manzanas con sabayón de sidra
40p
Curd de mandarinas
30p
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30p
Mermelada de mandarina
35p
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2 Std. 5 Min
Mermelada de naranja y zanahoria
40p