Peras con sirope de vino tinto en cocción lenta

4.6 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 raciones

Suroviny

  • 750 g de vino tinto
  • 100 g de vino de Oporto
  • 250 g de agua
  • 350 g de azúcar
  • 2 palos de canela
  • 2 anises estrellados
  • 2 tiras de piel de naranja
  • 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 12 mg
Protein 2 g
Kalorie 2645 kJ / 631 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 116 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...