Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Orman Kebabı
1sa
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25 min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 Min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk