Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 30 g zeytinyağı
- 70 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
-
250
g domates, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
nebo 250 g konserve doğranmış domates - 500 g dana sokum, kuşbaşı doğranmış ( 2-3 cm)
- 30 g biber salçası
- 150 g su
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk pul biber
- ⅛ tk tarçın (isteğe bağlı)
- 900 g patlıcan, kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (1 cm), kemer patlıcanı
- 150 g süt
-
30
g un
nebo 30 g tam buğday unu - 1 tutam muskat
- maydanoz, süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 46.8 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
-
ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER 14 recept, Turecko
-
Cookidoo Served 2024 10 recept, Turecko
-
Etli Türk Yemekleri Geçmişten Günümüze 18 recept, Turecko
-
Kolay Fikirler 154 recept, Turecko
-
Ramazan'a özel sağlıklı tarifler 30 recept, Turecko
-
Ramazan Sofraları 29 recept, Turecko
-
Temel Yemek Kitabı 207 recept, Turecko
Alternativní recepty
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min
Glütensiz Fırın Mücver
50 min
Pastırmalı Humus
15 min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Cantık
50 min
Etli Fajita
40 min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20 min
Kıymalı Kabak Graten
50 min
Ali Nazik
1h 10 min
Etli Türlü
1h 20 min
Karnıyarık
1h