Perfect steak with sauce Bernaise

Perfect steak with sauce Bernaise

4.1 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portions

Suroviny

  • beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    2
    beef rump steak, (3-6 cm thickness)
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil to drizzle
Bernaise sauce
  • fresh tarragon leaves only; stalks reserved
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 portions

Sodík 2152.8 mg
Protein 149.4 g
Kalorie 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Tuk 258.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 137.3 g
Sacharidy 19.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...