Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
nebo beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Protein
- 149.4 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 258.2 g
- Nasycený tuk
- 137.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2152.8 mg
Alternativní recepty
Crêpes
1h 15 min
Salsa verde
5 min
Aïoli
5 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Tartare Sauce
10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Béarnaise sauce
20 min
Whipped Feta
35 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2sa
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
Pistachio Butter
15 min
Rose Harissa
20 min