Zařízení & příslušenství
Perfect steak with sauce Bernaise
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portions
Suroviny
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 portions
Sodík
2152.8 mg
Protein
149.4 g
Kalorie
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Tuk
258.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
137.3 g
Sacharidy
19.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Béarnaise sauce
15 Min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Keine Bewertungen
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
No fail béchamel
15 Min
Hollandaise
15 Min
Strawberry margarita
5 Min
Pasta alla Vodka
15 Min