Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
nebo beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Protein
- 149.4 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 258.2 g
- Nasycený tuk
- 137.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2152.8 mg
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Salmorejo
2h 10 min
Cultured Butter
12 Std. 15 Min
Espresso Martini
5 Min
Béarnaise sauce
20min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Caesar Dressing
10 Min
Sgroppino
5 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min