Perfect steak with sauce Bernaise
TM6

Perfect steak with sauce Bernaise

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 2 beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    nebo beef rump steak (3-6 cm thickness)
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, to drizzle

Bernaise sauce

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
  • 80 g eschalots
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 2 portions
Kalorie
12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Protein
149.4 g
Sacharidy
19.8 g
Tuk
258.2 g
Nasycený tuk
137.3 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
2152.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty