Perfect steak with sauce Bernaise

Perfect steak with sauce Bernaise

3.8 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
2 portions

Suroviny

  • beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    2
    beef rump steak, (3-6 cm thickness)
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil to drizzle
Bernaise sauce
  • fresh tarragon leaves only; stalks reserved
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 2 portions

Kalorie 3015.9 kcal / 12618.4 kJ
Protein 149.4 g
Tuk 258.2 g
Sacharidy 19.8 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 137.3 g
Sodík 2152.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...