
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
nebo beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt to season
- ground black pepper to season
- olive oil to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 3015.9 kcal / 12618.4 kJ
- Protein
- 149.4 g
- Tuk
- 258.2 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 137.3 g
- Sodík
- 2152.8 mg
Alternativní recepty
Browned lamb mince
20 min
Creamy potato mash
30 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Shortcrust pastry with lard
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Cheesecake
3 godz. 15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Béarnaise sauce
20 min