Zařízení & příslušenství
Perfect steak with sauce Bernaise
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portions
Suroviny
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 portions
Sodík
2152.8 mg
Protein
149.4 g
Kalorie
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Tuk
258.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
137.3 g
Sacharidy
19.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Egg and bacon breakfast baguettes
25min.
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min.
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 15min.
Number Cake
2hod.
Spiralized sweet potato curry rosti
30min.
No waste vegetable stock concentrate
25min.
Béarnaise sauce
20min.
Mustard balsamic vinegar dressing
10min.
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2hod. 15min.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.
Hollandaise
15min.