![Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 95.7 g
- Nasycený tuk
- 48.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1129.3 mg
Alternativní recepty
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3ч.
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Holiday Brisket
6h 55 min
Shrimp and Crab Stack
25min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1 godz. 10 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Steamed Egg Cups
20 Min
Fish and Zucchini
35 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min