Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 95.7 g
- Nasycený tuk
- 48.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1129.3 mg
Alternativní recepty
Shrimp Louie Salad
1h 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Apple Nut Bread
Žádné hodnocení
Beef Stroganoff
40 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Creamed Spinach
30 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min