Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
    4
  • sea salt divided
    2 tsp
  • ground black pepper divided
    ¾ tsp
  • thyme, fresh
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    1 oz
  • shallots halved
    2 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    2 oz
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • egg yolks, from large eggs
    4
  • water
    2 oz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1129.3 mg
Protein 70.9 g
Kalorie 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Tuk 95.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 48.6 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...