
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt divided
- ¾ tsp ground black pepper divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1180.9 kcal / 4940.7 kJ
- Protein
- 70.9 g
- Tuk
- 95.7 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 48.6 g
- Sodík
- 1129.3 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5hod. 15min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min
Baked Alaska
28hod. 40min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min
Tuna Deviled Eggs
40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Poached Eggs
25min
Poached eggs using blade cover
30min