Zařízení & příslušenství
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions
Suroviny
-
dark brown sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
ginger, dried, ground1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 450 g - 680 g), cut in half1
-
garlic powder1 tsp
-
cinnamon, ground½ tsp
-
clove, ground¼ tsp
-
black peppercorn1 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake½ tsp
-
shallot quartered lengthwise8 ounce
-
lemon grass, fresh (10 cm/4 in. piece), quartered lengthwise
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice1 ounce
Ginger Glaze
-
dark brown sugar115 g
-
minced ginger, preserved2 tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water115 g
-
soy sauce30 g
-
non-stick spray oil
-
rice vinegar60 g
-
parsley, fresh to garnish
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2009.1 mg
Protein
21.1 g
Kalorie
1539.4 kJ /
367.9 kcal
Tuk
9.1 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
51.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Melting moments with passionfruit cream
45min.
Couscous with Lamb and Vegetables
Žádné hodnocení
Egg and bacon breakfast baguettes
25min.
Rosé Cream Puff Pastry
Žádné hodnocení
Brownie Brittle
40min.
Challah
2hod.
Perfect steak with sauce Bernaise
35min.
Dutch Baby Pancake
20min.
Beetroot carpaccio with burrata
1hod. 25min.
Traditional Kaiser rolls
26hod. 35min.
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min.
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1hod.