Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 180 g de mantequilla congelada, en trozos de 2 cm
- 90 g de agua muy fría
- 300 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 5 g de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 130 g de queso manchego, en trozos
- 150 g de queso cremoso
- 50 g de crème fraîche
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- ½ cucharadita de piel de limón rallada
- 1 huevo
Montaje y terminación
- 350 g de dulce de membrillo, en rebanadas de 5 mm
- 1 huevo batido
- 2 cucharadas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1471 kJ / 351 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 230.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 godz. 50 min
Trufas crocanti
2h 30min
Terrina de verano
24h 20min
Chutney de moras y cebolla
6h 50 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Flan de salmorejo
4h 20min
Turrón de brie
2h 15 min.
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2h 10min
Mermelada de fresas al aroma de azahar
35min
Pan con mantequilla de hierbas
2h
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20min
Tarta de queso de invierno
5h 30min