Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla alla ricotta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 30 g di vino rosso
- 30 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 8 g di sale
Ripieno
- 200 g di zucchine, senza le estremità
- 150 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di stracciatella
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di mozzarella, perline
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1725.7 kJ / 412.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 799.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plumcake patate e speck
2h
Bocconcini di carote e patate
40 Min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35 Min
Panini coniglietto al formaggio
45 Min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Ghirlanda di Natale
4h
Tronchetto di Natale "Foresta Nera"
1h 30min
Panini semidolci
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min