Crostata salata multicolore

Crostata salata multicolore

3.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 fette

Suroviny

Pasta frolla alla ricotta
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
  • 30 g di vino rosso
  • 30 g di acqua
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 uovo (da circa 60 g)
  • 8 g di sale
Ripieno
  • 200 g di zucchine senza le estremità
  • 150 g di carote pelate e senza le estremità
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 200 g di stracciatella
  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di mozzarella perline

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 799.4 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 1725.7 kJ / 412.5 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 9.5 g
Sacharidy 42.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...