Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla alla ricotta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 30 g di vino rosso
- 30 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 8 g di sale
Ripieno
- 200 g di zucchine, senza le estremità
- 150 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di stracciatella
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di mozzarella, perline
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1725.7 kJ / 412.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 799.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Treccia al salmone
2h 20 min
Rotolo ai piselli
50min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Žádné hodnocení
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2u.
Biscottini salati al basilico e mandorle
1u.
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1u.
Polpette di pane
30min