Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 60 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 4 g di sale
- 4 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 uovo
- 30 g di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pistacchi salati sgusciati
- 40 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e tagliati grossolanamente
- 30 g di olive nere, sgocciolate e tagliate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 233.1 kJ / 55.7 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 73.6 mg
Alternativní recepty
Nocciole tartufate
1h 10min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Bocconcini nocciola e caffè
1h
Beccute
1h
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1h 30min
Anacardi speziati
30 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Fave dei Morti
55min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min