Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 60 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 4 g di sale
- 4 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 uovo
- 30 g di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pistacchi salati sgusciati
- 40 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e tagliati grossolanamente
- 30 g di olive nere, sgocciolate e tagliate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 233.1 kJ / 55.7 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 73.6 mg
Alternativní recepty
Lingue croccanti
45 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1u.
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Tris di salse per aperitivo
30min
Biscotti di vetro segnaposto
2u.
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min
Crema di whisky
2u.
Frollini salati al rosmarino
1h 30 min
Pesto di lattuga
15min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1u.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min