Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 Std.
Selleriepüree mit Honig
45min
Kokos-Mini-Guglhupfe
1 Std.
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1 Std. 25 Min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 Std. 20 Min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1 Std.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4h 20min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Erdbeereis mit Yogurette®
10h
Quitten-Kompott
1 Std. 20 Min