Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 godz. 40 min
Hollerkoch
2h 50 min
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35 Min
Apfelschalen-Gewürzmischung
50 Min
Quittengelee
12 Std.
Waldfrucht-Konfitüre
1h
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 Min
Nuss-Spätzle mit Pflaumenkompott
40 λεπτ.
Quitten-Kompott
1h 20 phút
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Apfel-Zimt-Grießbrei
20min