
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 294 kcal / 1228 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 12 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen Konfitüre
45min
Johannisbeer-Ketchup
1hod. 30min
Erdbeergrütze
20min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4hod. 20min
Quitten-Kompott
1hod. 20min
Zwetschgenknödel
1hod. 10min
Regenbogenzucker
6hod. 20min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1hod. 25min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3hod.
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2hod. 40min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Schoko-Grießpudding
15min