Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 Std.
Schoko-Grießpudding
15 Min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 Min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 min
Quittengelee
12h
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Sirup für Zitronenlimonade
20 Min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20 min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30 min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Zucchini-Ketchup
1 Std.