Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Äpfel, säuerlich (z. B. Boskop), geschält, geviertelt, entkernt
- 3 EL Zitronensaft
- 240 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
- 360 g Apfelmus
- 50 g Mandelstifte
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1203 kJ / 288 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carina-Kuchen
2h 30min
Holländische Kirschtorte
2h 30min
Mango-Erdbeer-Tartelettes
4 godz. 30 min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Einfache Herrentorte
5h 45 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2h 30min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3h
Apfel-Gugelhupf
2h 30min