Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Äpfel, säuerlich (z. B. Boskop), geschält, geviertelt, entkernt
- 3 EL Zitronensaft
- 240 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
- 360 g Apfelmus
- 50 g Mandelstifte
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1203 kJ / 288 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelkuchen mit Streuseln
2 godz. 30 min
Klassischer Marmorkuchen
1h 50min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 godz. 30 min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1h 30 min
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1h 30 min
Orangen-Schoko-Kuchen
1 Std.
Apfelkuchen mit Streuseln
2 godz. 30 min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1h 50min
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Apfel mit Vanille-Espuma
20 min.
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3h
Eierpunsch
20 min.