Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Mehl
- 250 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 15 g Speisestärke
- 500 g Milch
- 200 g Schmand
- 400 g Rhabarber, geschält, in Stücken (ca. 1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1730 kJ / 413 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 259 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10h
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 godz. 50 min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2h
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 godz.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h