Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 220 g Milch
- 42 g frische Hefe, grob zerbröselt (1 Würfel)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 80 g Butter, in Stücken
Streusel und Fertigstellung
- 450 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1227 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klassischer Käsekuchen
4h
Dreh-dich-um-Kuchen
1u. 50min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Einfache Herrentorte
5h 45min
Pudding-Streusel-Lämmchen
2h
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9hod.
Bunter Retro-Obstboden
10h
Ameisenkuchen
2h
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Sahne-Grießpudding
20 Min