Kompatibilní verze
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 93.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti integrali di frutta secca
2 godz.
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40min
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1h 30min
Gelato veloce alle ciliegie
20min
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Maionese cotta
15min
Biscotti con semi di girasole
1 godz.
Crema di mandorle
15min
Crema di nocciole
15min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40min
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25min
Biscotti alle mandorle (senza glutine)
30 min