Sauerkraut

Sauerkraut

4.9 7 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 96hod.
6 Portionen

Suroviny

Vorbereitung und Fermentation
  • Weißkohl in Spalten (siehe Tipp)
    800 g
  • Wasser
    1000 g
  • Zitronensaft
    2 - 3 Spritzer
  • Kümmelsamen (volitelně)
    2 g
  • Salz
    25 g
Fertigstellung
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Kümmelsamen (volitelně)
    3 g
  • Öl
    50 g
    50 g Schmalz
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    400 g
    400 g Apfelsaft
  • Lorbeerblätter
    2
  • Pimentkörner
    5
  • Wacholderbeeren
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1319 mg
Protein 2 g
Kalorie 460 kJ / 110 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...