Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 g Kümmelsamen
-
50
g Öl
nebo 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
nebo 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1319 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1h 30min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Gulasch
2h
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 Std. 30 Min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Wildgewürz
10min
Kräuter-Vinaigrette
10min
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4h
Rotkohl
1h