Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 g Kümmelsamen
-
50
g Öl
nebo 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
nebo 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1319 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 Std. 15 Min
Möhrensalat
10 Min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 Std. 30 Min
Reibekuchen
35min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
Eingelegte Heringe
12h
Rohkost-Teller
5min
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12h 40min
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Ochsenbäckchen
5 godz.