
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen (volitelně)
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel halbiert
- 3 g Kümmelsamen (volitelně)
-
50
g Öl
nebo 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
nebo 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 110 kcal / 460 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1319 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkohl
1hod.
Reibekuchen
35min
Eingelegte Gurkenscheiben
2hod.
Gulasch
2hod.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1hod. 30min
Apfelrotkohl auf Vorrat
1hod. 10min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2hod. 15min
Kräuter-Vinaigrette
10min
Ungarisches Paprikagulasch
2hod.
Rheinischer Sauerbraten
51hod.