Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp sea salt
- 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
- 250 g paneer, cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
Pizza dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 150 g fine semolina
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 40 g tandoori paste (see Tips)
- 60 g tomato paste (see Tips)
- coarse semolina, to dust
- fresh coriander, leaves only
- cucumber raita
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 442.6 kJ / 105.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 244 mg
Alternativní recepty
South African yellow rice using rice mode
20min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Crunchy nut snaps
3 Std. 45 Min
Karachi halwa
3 Std.
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45 min
Berry and polenta porridge
20min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 godz. 10 min
Aloo tikki
55 menit
Gwinganna biryani (TM6)
25 godz. 20 min
Biryani-style rice
1j 5 menit
Swedish meatballs and mash
50 min