
Zařízení & příslušenství
Gluten free focaccia bread
Příprava 10min
Celkový 1hod.
12 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
144.2 kcal /
603.2 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
5.1 g
Sacharidy
22.6 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sodík
488.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Gluten free baking
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland