Gluten free focaccia bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free focaccia bread

4.7 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 55 g blanched almond
  • 220 g gluten free cornflour
  • 110 g gluten free plain white flour
  • 2 ½ tsp dried instant yeast or 25 g fresh yeast
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp xanthan gum
  • 2 tsp sea salt
  • 310 - 350 g water
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp rock salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
603.2 kJ / 144.2 kcal
Protein
3.8 g
Sacharidy
22.6 g
Tuk
5.1 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
3.1 g
Sodík
488.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty