Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 55 g blanched almond
- 220 g gluten free cornflour
- 110 g gluten free plain white flour
- 2 ½ tsp dried instant yeast or 25 g fresh yeast
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp xanthan gum
- 2 tsp sea salt
- 310 - 350 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp rock salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 603.2 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 488.2 mg
Alternativní recepty
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Gluten free waffle cones
35 Min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.