Gluten free focaccia bread

Gluten free focaccia bread

4.4 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • blanched almond
    55 g
  • gluten free cornflour
    220 g
  • gluten free plain white flour
    110 g
  • dried instant yeast or 25 g fresh yeast
    2 ½ tsp
  • white sugar
    2 tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • water
    310 - 350 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • rock salt
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 488.2 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 603.2 kJ / 144.2 kcal
Tuk 5.1 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...