Layered Thai green vegetable curry and rice
TM6 TM5 TM31

Layered Thai green vegetable curry and rice

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 200 g jasmine rice well rinsed and drained
  • 240 g boiling water plus extra to soak
  • 120 g Thai green curry paste (see Tip)
  • 760 g coconut cream
  • 7 makrut lime leaves
  • 230 g canned bamboo shoots drained
  • 500 g sweet potato cut into cubes (3 cm)
  • ½ tsp sea salt
  • 50 g fish sauce gluten free if needed
  • 15 g palm sugar grated
  • 200 g fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, shiitake, Swiss brown)
  • 100 g fresh green beans trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 150 g snow peas
  • 3 baby bok choy leaves and stems separated, stems sliced
  • fresh Thai basil or coriander, leaves only, to serve
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
818.6 kcal / 3425.1 kJ
Protein
17 g
Tuk
42.8 g
Sacharidy
93.6 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
38.1 g
Sodík
1521.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty