Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 557.5 mg
Alternativní recepty
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Lemonade
5 Min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
All-in-one chicken congee
35 min
Cantonese Steamed Fish
40 min