
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g dried shiitake mushrooms sliced
- hot water to cover
- 100 g beef partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger peeled
- 2 spring onions/green onions cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil to grease
- 260 g Japanese egg tofu cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 347.9 kcal / 1455.4 kJ
- Protein
- 16.2 g
- Tuk
- 27.7 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Sodík
- 557.5 mg
Alternativní recepty
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1hod. 45min
Douhua (soybean curd)
10hod. 25min
Pineapple tarts
1hod. 30min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Whole fish curry
45min
Cantonese Steamed Fish
40min
Beef Rendang
1hod. 35min
Stir Fried French Beans
15min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1hod. 25min
Soy milk and Mantou buns
6hod.
Tomato-egg drop soup
20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min