Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
事前準備
- 30 克 紫糯米
- 200 克 水
滷香菇
- 100 克 水
- 30 克 醬油
- 25 克 味醂
- 10 克 糖
- 200 克 新鮮香菇 ,去蒂,切片(約0.5公分)
紫米飯和蛋皮
- 200 克 米
- 2 顆 蛋
- 1000 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 小黃瓜 ,切絲
- 5 茶匙 韓國麻油 ,多備一些抹油用
- 200 克 韓式泡菜 ,切塊,擠乾水分
- 4 張 海苔片
- 1 茶匙 白芝麻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1536.7 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 58.1 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1337.8 mg