泡菜紫米韓式飯捲

泡菜紫米韓式飯捲

4.5 2 rating
Příprava 35min.
Celkový 4hod.
4 人份

Suroviny

事前準備
  • 紫糯米
    30 克
  • 200 克
滷香菇
  • 100 克
  • 新鮮香菇 去蒂,切片(約0.5公分)
    200 克
  • 醬油
    30 克
  • 味醂
    25 克
  • 10 克
紫米飯和蛋皮
  • 200 克
  • 2 顆
  • 1000 克
  • 1 茶匙
  • 小黃瓜 切絲
    300 克
  • 韓國麻油 多備一些抹油用
    5 茶匙
  • 韓式泡菜 切塊,擠乾水分
    200 克
  • 海苔片
    4 張
  • 白芝麻
    1 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1337.8 mg
Protein 10.7 g
Kalorie 1536.7 kJ / 367.3 kcal
Tuk 9.6 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 58.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...