Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
TM6 TM5

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Filling

  • 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
  • 1 garlic clove
  • 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g walnuts, shelled, halved
  • 6 fresh basil leaves
  • 125 g fresh ricotta cheese
  • ½ tsp sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper

Turkey

  • 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
  • 6 - 9 slices Parma ham
  • 1300 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2116.3 kJ / 505.8 kcal
Protein
56.5 g
Sacharidy
4.6 g
Tuk
28.5 g
Nasycený tuk
8.2 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
1207.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty