Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

5.0 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

Filling
  • fresh spinach leaves rinsed (see Tip)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    10 g
  • walnuts, shelled, halved
    50 g
  • fresh basil leaves
    6
  • fresh ricotta cheese
    125 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
Turkey
  • turkey breast, skin on, boneless boned and rolled
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 slices
  • water
    1300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1207.6 mg
Protein 56.5 g
Kalorie 2116.3 kJ / 505.8 kcal
Tuk 28.5 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 4.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...