Kompatibilní verze
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1207.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Apple and Pear Hot Cereal
Žádné hodnocení
Hash Browns
20 min
Cherry Amaretto Dream
10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Žádné hodnocení
Cutter Beet Carpaccio
Žádné hodnocení
Matcha Nice Cream
35min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Pumpkin Seed Butter
35min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Cranberry Vinaigrette
5min