Kompatibilní verze
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1207.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saskatoon Berry Jam
35 min
Baked Spiralized Apples
1h 5 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1h 20 min
Coffee dessert
15 min
Gut Immunity Shot
5 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Horchata
5 min
Onion Skin Broth
1h 5 min