Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

Filling
  • fresh spinach leaves rinsed (see Tip)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    10 g
  • walnuts, shelled, halved
    50 g
  • fresh basil leaves
    6
  • fresh ricotta cheese
    125 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
Turkey
  • turkey breast, skin on, boneless boned and rolled
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 slices
  • water
    1300 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 505.8 kcal / 2116.3 kJ
Protein 56.5 g
Tuk 28.5 g
Sacharidy 4.6 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sodík 1207.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...