Eggs with herb sauce and Easter biscuits
TM6

Eggs with herb sauce and Easter biscuits

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Eggs

  • 6 eggs (53-63 g each), cold
  • water, to fill to 1 l mark

Easter cookies

  • 100 g cream, 30-40% fat
  • 100 g flour, plus extra for flouring
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp salt

Herb sauce

  • 1 bunch parsley, (approx. 20 g), leaves only
  • 1 bunch fresh chives, (approx. 10 g), cut in rings
  • 200 g crème fraîche, 15% fat
  • 30 g milk
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 10 g agave syrup
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 6 tsp caviar
    nebo 6 tsp lumpfish roe
  • 6 tsp fresh cress

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
744 kJ / 177.8 kcal
Protein
8.3 g
Sacharidy
6.8 g
Tuk
13.2 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
258.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty