Zařízení & příslušenství
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
744 kJ /
177.8 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min.
Chicken galantine with dill yoghurt
3hod. 25min.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2hod.
Gochujang seafood risotto
1hod.
Karpatka
10hod.
Curry ketchup
30min.
Mustard-dill sauce
2hod. 15min.
Almond briouats with honey and sesame seeds
2hod.
Lamb stew
Žádné hodnocení
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min.
Yucatan Style Sopa de Lima
40min.